Colectia Peacock Tear Drops

Filtreaza produsele Showing all 3 results
Categorii produse
Colectii produse
Pret produse
Volum produs
Filtreaza

Colectia Peacock Tear Drops face parte din colectiile clasice in care motivul principal este “ochiul de paun”. Este una dintre cele mai iubite colectii ale noastre,

Clientii pot regasii o gama larga de obiecte ceramica pentru bucatarie si  decoratiuni casa. Acoperim foarte bine zona de vase de gatit pentru bucatarie, dar si zona de servise si aranjare a mesei.

Produsele sunt acoperite in intregime cu gazura transparenta ce are rol de protectie pentru pictura, sunt arse la temperaturi inalte fiind piese de arta rezistente si functionale.

Toate piesele sunt lucrate si pictate manual. Materialele din care sunt confectionate, lutul, pigmentii si glazura sunt ecologice, fara subtante periculoase pentru sanatate si sigure la contactul cu alimentele.

Pot fi spalate in masina de spalat vase si folosite in cuptorul cu microunde. Produsele speciale pentru cuptor, marcate cu pictograme corespunzatoare pot fi folosite in cuptorul clasic si electric pentru gatit. Mancarea se gateste sanatos, din interior in exterior, aromele se intrepatrund si gustul este desavarsit.

Modele personalizate, pictate cu pensula si bureti speciali de stampilare. Sunt  realizate manual de catre artisti renumiti.

Va invitam sa descoperiti Colectia Peacock Tear Drops!

0
Coș
Nu sunt produse în coș
0